Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρήκα αυτό το site και ζητώ απεγνωσμένα την βοήθεια σας!
΄Εχω δύο γατες στο σπίτι, την Ballu 11 μηνών και τον Piko 5 ετών.Επίσης, μέσα στο σπίτι έχω και τα δύο σκυλιά μου τα οποία έχουν άριστες σχέσεις με τα γατιά, κοιμούνται παίζουν μαζί τους σαν αδέρφια. Πριν απο 3 εβδομάδες, ένας φίλος μου έφερε ένα πέρσικο αρσενικό 11 μηνών . Είναι στειρωμένος, ζούσε με άλλα 15 πέρσικα και 2 σκυλια και αναγκάστηκαν να τον δώσουν λόγω κάποιου προβλήματος στη οικογένεια.
Τα σκυλιά μου τον υποδεχθηκαν με χαρά, σαν να ήταν πάντα μαζί...Ο ίδιος χάρηκε που τα είδε και κοιμάται μαζί τους. Ο Πίκο, τα πάει περίφημα μαζί του αλλά η Ballu όμως δεν τον θέλει καθόλου.
Την πρώτη μέρα που τον έφερε σπίτι...έκανα το λάθος να ανοίξω το μεταφορικο.Δεν έγινε κανενας καυγάς, απλά η Ballu πηρε αμυντική στάση γρυλίζωντας και έκανα το επίσης τραγικότερο λάθος να την πιάσω για να μην του επιτεθεί το οποίο και δεν είχε σκοπό να κάνει!
Για δύο ώρες δεν με άφηνε να κουνηθώ, ήταν απιστευτα επιθετική.
Ηρέμησε μετά απο μια μέρα.Έχω κάνει τα πάντα, άλλαζα τα κρεβατια τους για να συνηθισουν ο ένας τη μυρωδια του άλλου, ένω ο ginger ήταν στο δωμάτιο του τάιζα και τους δύο ταυτόχρονα με λιχουδιές ώστε να συνδέσει την μυρωδιά του η BAllu me αυτή του σολωμου, τους άλλαζα δωμάτια για να έχουν την ευκαιρία να μυρίζουν ο ένας τον άλλο...Μετά απο δύο εβδομάδες, και ενώ μέχρι και σήμερα η ballu είναι αυτή που κανει χι και γρυλίζει , κατα λάθος βρέθηκαν face to face!Το αποτέλεσμα ηταν η Ballu να κάνει ένα χι και να κρυφτεί πίσω απο τον καναπέ.
Τελικά, τον φοβάται?Εγώ εκέι κατέληξα, και ξεκίνησα το introduction απο την αρχη.
Ο Ginger είναι εξαιρετου χαρακτήρα μωρο, πολύ χαδιάρης και πολύ παιχνιδιάρης.Θέλω τόσο πολύ να τα πάνε καλά. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα τον δέχονταν οι σκύλες μου και θα είχα πρόβλημα με την Ballu.
Ανησυχώ πολύ γιατί η Ballu έχει γίνει πολύ ευερέθιστει, απο εκεί που τρελενόταν να την παίρνουμε αγκαλιά και να την γυρνάμε στο σπίτι, τώρα βγάζει νύχια( κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ πριν!)
Πείτε μου τι άλλο να κάνω!!Δεν έχει γίνει κανένας καυγάς και το να τα αφήσω ελευθερα να τα βρούνε είναι τεχνικά δύσκολο γιατί θα σπέυσουν τα σκυλιά να τα χωρίσουν και δεν μπορώ να υποβάλω τα κορίτσια μου σε τέτοιες περιπέτειες!
Την Ballu την έχω απο πολύ μωρό , και την λατρευω. Σύντομα θα την στειρώσω γιατί μόλις είχε τον πρώτο οίστρο.Η στείρωση ελπίζω να βοηθήσει. Ξέρω έπρεπε να το έιχα κάνει νωρίτερα, λάθος μου αλλά δεν βγαίνει ποτέ έξω απο το σπίτι και αφού δεν έιχε οίστρο μεχρι τώρα απλά και εγώ το ανέβαλα!
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας,this was a long message!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους