Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να αναφερω την δικη μου ιστορια-μαρτυριο με τους ψυλλους και την ανευθυνοτητα της κτηνιατρου που μας παρακολουθει!
Στις 7/1 λοιπον, η Τσιχλα μας, παει για στειρωση στη κτηνιατρο
(100 ευρω χωρις αποδειξη). Μετα απο 6 ωρες πηγαινω και την φερνω στο σπιτι... Τις πρωτες 3 μερες η Τσιχλα ηταν λιγο πεσμενη ψυχολογικα και ολο κοιμοταν. Μετα ομως αρχισε να ειναι οπως παλια, με την μονη διαφορα οτι ειχε φαγουρα!
Υποψιασμενη, αλλα καθετη στην πιθανοτητα ψυλλου...την ψαχνω απο δω και απο εκει και να τσουπ! ενας ζωντανος καφε σκουρος ψυλλος περπαταγε στον κροταφο της, τον τσακωσα...μετα απο λιγες ωρες να τη και η Μιξα, ξυσιμο( εχω 2 γατουλες)! Τρελενομαι! πανικος και κρυος ιδρωτας! Στις 14/1 λοιπον εχοντας γινει μανιωδης παμε και την Τσιχλα και την Μιξα στην κτηνιατρο για αμπουλα, και να δει και τα ραμματα την Τσιχλας. Εκει λοιπον της εξηγω τι γινεται με τον ψυλλο που βρηκα, και την ρωταω αν υπαρχει σοβαρο προβλημα με το σπιτι. Αν πρεπει να κανω κατι ωστε να μην γεμισει ολο το σπιτι, αφου οι γατες μου κυκλοφορουν παντου.
Εκεινη με καθησυχαζει, λεγοντας μου οτι ειμαι υπερβολικη και οτι με την αμπουλα Stronghold σε 1 μερα ολα θα φυγουν!
(20 ευρω)
ΣΗΜΕΙΩΝΩ: ΔΕΝ τις εψαξε καν να δει αν εχεουν ισως κοκκινιλες στο δερμα η κατι αλλο βρε αδερφε...ιατρος ειναι...!
Φευγω απο την κτηνιατρο αναλαφρη οτι οκ, δεν ειναι τιποτα οπως μου ειπε... Και απο εδω και περα αρχιζει ο γολγοθας μας!
Μετα τις αμπουλες μολις 2 ημερες, ξανα 2 ψυλλοι στην Τσιχλα και εναν στην Μιξα. Αρχιζω και νευριαζω με την κτηνιατρο... Παιρνω τηλ και της το λεω...Η απαντηση της, φευγουν τωρα γιαυτο...μην τρελενεσαι δεν ειναι τιποτα!
Ειμαστε λοιπον στις 18/1 οπου νοιωθω τα κακα τουν πιο εντονα απο αλλες μερες... Κοιταω και βλεπω σκουλικια! Τα νευρα μου ηταν απλα στο μαξιμουμ! Πριν την παρω τηλεφωνο παλι, αρχοζω και διαβαζω, ψαχνω να δω τι @#@! ειναι αυτο παλι! Βρηκα λοιπον οτι ηταν, κεστωδης σκωληκας απο αβγα ψυλλων! Ειναι λιγο να σας πω οτι βγηκα εκτος εαυτου!
Την παιρνω τηλεφωνο και της λεω τι εχει γινει, και την ρωτω απλα χρειαζεται να τις φερω εκει και τις δυο η απλα να ερθω να παρω τα χαπια?
Απαντηση: Οχι οχι...φερτες μου καλυτερα...
(για να παρει αλλα 20 ευρω)
Απο πεισμα και μονο και γεματη οργη πλεον... Κοιταω τα βιβλιαρια τους, βρησκω την μαρκα του χαπιου και παω σε πετ σοπ. Διαβαζω αν ειναι οντως και για κεστωδη σκωληκα και φυσικα την αναλογια και τα αγοραζω( 3.9 + 5= 8.9 ευρω ΟΛΟΚΛΗΡΑ, οχι μισα που μου εδινε η κτηνιατρος!)
Δινω λοιπον χαπι στη μια και στην αλλη, και δεν εβαλα καθολου Fronline, μιας και εκεινη ειχε πει οτι μετα απο αμπουλα δεν κανει τιποτα αλλο. Φοβηθηκα να το κανω οποτε δεν..!
Τα σκουληκια σε 2 ημερες εφυγαν, οι ψυλλοι ομως οχι! Τι καθαρισμα, τι σκουπισμα τιποτα! Καθε μερα επιανα 1-2 στην Τσιχλα!
Οι γατες κοιμουνται μαζι μας στο κρεβατι, μεσα στα σεντονια...οποτε λεω και εγω λογικο ειναι αν υπαρχει ψυλλος να κανει ενα τσουπ να μεινει εκει! ( Η ιατρος καθετη! ΔΕΝ γινεται λεει αυτο!)
Στις 27/1 χωρις γατες χωρις τιποτα.
Μπαινω μεσα και της λεω, κυρια ΤΑΔΕ εχουμε προβλημα. Οι ψυλλοι ειναι ακομα εδω! Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Μαλλον κολλησε στο κλουβακι που την ειχατε 6 ωρες μεχρι να ερθω να την παρω... Τι να πω...τωρα τι να κανω γιατι υπαρχει θεμα!
Απαντηση: Αποκλειεται, αυτα ειναι ασυναρτητα πραγματα δεν κολλησε απο εδω, εσυ φταις ...εχεις εστια στο σπιτι σου...ΑΑΑΑΑΑΑΑ τρελενομαι! Τι λετε? Δεν ειχα τοσο καιρο και τωρα μετα την στειρωση ξαφνικα ειπαν να βγουν? ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση ουτε 1 στο 10000000000!
Απαντηση: Η μου λες ψεματα η δεν εχουν βαλει αμπουλα! Αποκλειεται!
Αμπουλα της βαλατε εσεις η ιδια 14/1 Να το και στο βιβλιαριο...
Απαντηση: Δεν εβαλα εγω αμπουλα δεν το θυμαμαι
Και καλα μηπως εβαλα εγω τοτε, υπεγραψα και εβαλα και την σφραγιδα σας??????!!!!!????
Το βλεπει και ....σιωπη...
Απαντηση: Εχεις εστια στο σπιτι...
Καλα καλα λεω, να βαλω fronline η δεν κανει?
Απαντηση: Βαλε βαλε...
Ποσο κανει, εχετε εσεις?
Απαντηση: ναι 100 ml 18 ευρω
Εκει δεν αντεξα....μα στο πετ σοπ κανει 14.00 ευρω, Μηπως σας ιατρος εχετε αλλες τιμες?!?!?!?
ΜΗΔΕΝ!
Αποτελεσμα....
Εχω ψεκασει με 2 fronline τα χαλια, αφου τα σκουπισα 15 φορες, τιναξα και ειπα οκ δεν υπαρχει περιπτωση...
1 ακομα σπρευ για τις γατες. Και για να μην σας κουραζω δεν γινοταν τιποτα. Οι γατες ναι μεν καθαρες σημερα 1/2 αλλα βρηκα 4 στην κρεβατοκαμαρα! Δεν αντεχω αλλο αληθεια εχω κουραστει πααααρα πολυ! Δεν αντεξα λοιπον και πηρα Τεζα. Απομονωσα τις γατες εκλεισα πορτες και πσσσσ τα παντα ολα ! Μετα απο 5 ωρες μπαινω και βλεπω νεκρους περιπου 8. Ξανα λοιπον στρωματα σανιδες και ολα τα σκετικα με σκουπες...! Ολο το αλλο σπιτι ειναι οκ. Αλλα πραγματικα και το τονιζω εχω ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!!!
Ελπιζω αυριο 2/1 να ΜΗΝ δω τιποτα και πουθενα!
Οι γατες εχουν κολλαρο για τα εξω παρασιτα, βαλαμε σπρευ και γενικα... ΔΕΝ θελω αλλο!
Συμπερασμα,
Η κτηνιατρος ειναι απαραδεκτη!
Με εχασε απο...'πελατισα'
Εδωσα συνολικα 89 ευρω για να 'στειλω' τους ψυλλους
Και η κουραση....τεραστια.
Αυτα και αυριο ελπιζω σε μια καλυτερη και καθαρη μερα!
Καλο μηνα σε ολους!
...με πολλούς φίλους