Καλημέρα και καλώς σας βρήκα!θα ήθελα τη συμβουλή σας σε ένα θέμα που με απασχολεί πολύ.Στις 11 του μήνα στειρωσαμε τη γατούλα μας,5 μηνών. Όλα καλά συνήλθε αμέσως και άρχισε τα παιχνίδια
με συνεννόηση να την πηγαίνουμε κάθε μέρα για ενέσιμη αντιβίωση. Την ακριβώς επόμενη μέρα μας είπε η γιατρός ότι έχει τραβήξει ήδη τα ράμματα και της βάλαμε χωνί! Μετα από 2 μέρες και αφού είδαμε πυον στη μισή τομή την ξαναπήγαμε για δεύτερη φορά την ίδια μέρα,μας έδωσε σπρέι χλωρεξιδινης για πρωί βράδυ συν μια ακόμα αντιβίωση σε χάπι.Μέχρι χθες είχαμε την ενεση το χάπι και το σπρέι και από σήμερα κόψαμε την ένεση και παίρνουμε και αυτή την αντιβίωση σε χάπι.Το πρωί όμως που την έπιασα είχε βγάλει πάλι πυον στο ίδιο σημείο
Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω!Να της βάλω ένα φορμακι μήπως?Γιατί το πανέξυπνο παιδί μου εφόσον ειδε ότι δε φτάνει με το χωνι άρχισε να τρίβει την τομή με το πόδι της!Να πω βέβαια ότι η γιατρός μας καθησυχάσει οτι είναι όλα καλά αλλά εγώ τη φοβάμαι έτσι που τη βλέπω!Ευχαριστώ πολύ!

...με πολλούς φίλους