Το MyCat είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 154,411 εγγεγραμμένα μέλη και 713,897 μηνύματα σε 22,629 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το MyCat άλλα 812 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο MyCat.

Εγγραφή Βοήθεια

Κλειστό Θέμα

Το παρόν θέμα είναι κλειδωμένο! Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό.

Γατάκια

Γατάκια και ανάπτυξη
Γατάκια και ανάπτυξη
Δημοσιεύτηκε από Subject to change
07-01-06
Σημαντικές παρατηρήσειςΠράγματα που πρέπει να ξέρετε:
  • Ο εμβολιασμός δεν είναι επικίνδυνος και πολύ σπάνια έχει παρενέργειες. Αν υπάρξουν, μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν από τον κτηνίατρο.
  • Τα γατάκια δεν προστατεύονται από το εμβόλιο μέχρι δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό. Κρατήστε τα μέσα στο σπίτι αυτή την περίοδο.
  • Ο εμβολιασμός πρέπει να γίνεται σε απόλυτα υγιή γατάκια.
  • Μην ξεχνάτε να πηγαίνετε το γατάκι για το δεύτερο εμβολιασμό την ημ/νία που σας συμβούλευσαν. Τα γατάκια που εμβολιάστηκαν κατόπιν συμβουλής του κτηνίατρου νωρίτερα από τις οκτώ εβδομάδες θα κάνουν τη δεύτερη δόση κανονικά στις 12 εβδομάδες ή σε επαναλαμβανόμενες δόσεις ανά διαστήματα 3-4 εβδομάδων μέχρι να φτάσουν στην ηλικία των 12 εβδομάδων. Ο κτηνίατρος σας, θα σας συμβουλεύσει τι είναι το καλύτερο για το γατάκι.
  • Σιγουρευτείτε ότι πήρατε το υπογεγραμμένο από τον κτηνίατρο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τώρα πιθανόν να σας φαίνεται περιττό αλλά θα σας χρειαστεί αν το πάτε σε κατάλυμα για τις διακοπές ή σε ταξίδι προς κάποιες χώρες του εξωτερικού.
  • Αν υπάρχει αμφιβολία για το αν το γατάκι που πήρατε είναι εμβολιασμένο, καλού κακού εμβολιάστε το ξανά. Ένας επιπλέον εμβολιασμός δεν θα το βλάψει καθόλου.
Περιεχόμενα

Δημοσιεύτηκε από
Το avatar του χρήστη Subject to change
Founder
Εγγραφή: 09-06-2005
Μηνύματα: 1,347

Εργαλεία Θεμάτων

5 most read άρθρα
References
Το τέλειο βιβλίο της γάτας - David Taylor
<<  <    (Page 4 of 4)    > >>
  #1  
By giwta on 15-06-08, 13:14
Εξημέρωση και Εμβολιασμός

Πριν λίγες ημέρες βρήκα στον κήπο μου μία οικογένεια γατιών. Τη μητέρα με τέσσερα μικρά.. Προσπαθώ να τα πλησιάσω ώστε να μπορέσω να τα πιάσω και να τα εμβολιάσω. Τρώνε όλα κανονικά. Μετά από τρεις μέρες, η μητέρα με πλησιάζει αλλά τραβιέται όταν πάω να τη χαιδέψω ενώ τα μικρά δεν πλησιάζουν πιο κοντά από ένα μέτρο. Τρώνε ξηρά τροφή αλλά δεν μπορώ να υπολογίσω την ηλικία τους. Πρέπει να βιαστώ για τον εμβολιασμό ή να περιμένω λίγό;; Κάθομαι μαζί τους χωρίς να τα ενοχλώ. Αυτό αρκεί ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;;;
  #2  
By Ντιάνα on 15-08-08, 09:39
Το καιμενούλι!!!!

Αχου το κρίμα το καιμενούλι!!!!!Πανέμορφο!!!!!
  #3  
By Δαφνη300 on 16-08-12, 18:04
Αν προσπαθήσεις να τα ταΐσεις από το χέρι σ ίσως σε εμπιστευτούν και να σε πλησιάσουν !!!!!

Χρήστες

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους