![]()
Δημοσιεύτηκε από Subject to change
05-06-06 |
|||||||||||
|
|||||||||||
|
|||||||||||
|
By
maroulaki
on
12-09-08, 17:32
|
Ντίλης και Τυχερούλης
Ο "Ντίλης".
αλήτης και αριστοκράτης μαζί. Κυρίαρχος στο σπίτι, βλέμμα αφ'υψηλού, και μονιμως μπλαζέ. Είναι ΑΥΤΟΣ και οι υπηρέτες του, δηλαδή η μάνα μου κι ο πατέρας μου. Βρίσκουμε στον κήπο πεταμένο, τον κούκλο "Τυχερούλη". Ενα κακομοιριασμένο μικρό, στη μέση του κήπου, και γύρω γάτες χχχχ χχχχχχχχχ. Τον μαζέψαμε πάνω..Ο Ντίλης έξαλλος, και πιο μπλαζέ απο πρώτα. Μετά απο ένα μήνα που τους είχε η μανα μου χωριστά, μια πόρτα ξεχάστηκε ανοιχτή και.... βρέθηκαν και οι 2 στο κρεββάτι της, να δαγκώνονται και να γλύφονται ![]() Τώρα αν και έχουν τα καυγαδάκια τους, αγαπιουνται πολύ. |
|
By
aristea
on
26-06-09, 22:19
|
Βοήθεια....!!
Καλησπέρα σε όλους...
Έχω μια μικρή γατούλα την izzy,ειναι 4 μηνών.. Σήμερα μου πρόσφεραν να πάρω άλλο ένα. Ήθελα να έχει παρέα η izzy μου... ![]() ![]() Έχω σκάσει! Πφφφ:cry::cry::cry: Την παίρνω αγκαλιά και κάνει λες και είμαι εχθρός της! Μου επιτήθετε πολύ άσχημα. ΔΕΝ θέλω να διώξω καμιά τους αλλά εκεί με οδηγεί.. Βοηθηστε με αν γνωρίζετε κάτι. |
|
By
Ναταλία Λόκου
on
26-06-09, 22:53
|
![]() |
|
By
aristea
on
26-06-09, 23:05
|
Έχει γίνει πάρα πολύ άγρια... δεν κάθεται να την χαϊδέψω καθόλου!
Στεναχωριέμαι πάρα πολυ.. Κάθεται εκεί και μόλις πάω κοντά της μου κάνει γκριιι λες και είμαι σκύλος! Πόσο καιρό δηλαδη να περιμένω αλλαγή??? ΕυχαριστΩ και πάλι |
|
By
Havana
on
26-06-09, 23:13
|
15 με 20 μερες ειναι η περιδος προσαρμογης, ενα φεγγαρι που λέγαν και οι παλιοί,
ενα κολπακι που πιανει παντα, ειναι αν εχεις συρωμενη πορτα να κελισεις μεσα το νεο γατακι , και απεξω να μηνεις εσύ με την παλια οσυ γατουλα, να αφησεις μια χαρααδα ισα να χωραει το πατουσακι τους, αυτα θα μυριζονται και θα προσπαθει να δει το ενα το αλλο για ωρα, ετα απο κανα δυωρο θα εχουν συνηθισει τη μυρωδια τους και δεν θα κανουν χχχχχχ , καθε μερα θα το κανεις αυτο 2-3 φορες τη μερα , μεχρι να συνηθισουν ενετελος.//// |
|
By
aretha
on
27-06-09, 07:42
|
aristea, μετέφερα το θέμα σου στο σχετικό άρθρο, που ίσως σε βοηθήσει. Δες ακόμα εδώ.
|
|
By
aristea
on
27-06-09, 12:44
|
Σας ευχαριστώ όλους σας..
Και ειδικά το άρθρο σου ήταν πολυ χρήσιμο.. |
|
By
aristea
on
27-06-09, 13:02
|
Διάβασα πως πρέπει να τις έχω σε ξεχωριστά δωμάτια..
Δεν μπορώ να το κάνω όμως αυτό ![]() ![]() Τι να κάνω?????? |
|
By
Ναταλία Λόκου
on
27-06-09, 14:53
|
Υπάρχει δυνατότητα για ένα παραβάν που θα μπαίνει και θα βγαίνει όποτε θέλεις? Σκέψου και την πιθανότητα της πέργκολας που ανοιγοκλείνει και είναι οικονομική. Θα πάνε όλα καλά μην ανησυχείς! Κάθε ζωάκι θέλει το χρόνο του!
|
|
By
aristea
on
27-06-09, 18:34
|
Θα το προσπαθήσω αν και η izzy(η γατουλα που είχα πριν) είναι ακόμη πιο ανάστατη...
ΠΦΦΦ:cry: |
|
By
Aisha
on
03-07-09, 12:08
|
μικρο γατάκι
θα ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας. έχω μια πολύ άγρια γατούλα 11 μηνών και σκέφτομαι να φιλοξενήσω για ένα μήνα το μικρό γατάκι της κολλητής μου που είναι μόλις 3 εβδομάδων, γιατί δεν έχει κάποιον άλλον να το αφήσει για ένα μήνα.
Μπορούν να συνυπάρξουν? είναι επικίνδυνο? ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί? Έχω μεγάλο σπίτι και μπορώ να τις φέρνω σε επαφή σιγά σιγά. Απλά τονίζω πως η δικιά μου είναι πολύ κακιασμένη (δαγκώνει, γδέρνει και κάνει πολλές ζημιές) και το άλλο είναι ένα πολύ μικρό αγγελούδι. |
|
By
Μπαγκιρα_
on
07-07-09, 10:18
|
Θέλω να το τολμήσω αλλά φοβάμαι!!!
Εδω και 1 1/2 χρονο περιπου εχω εναν αρσενικο στειρομενο γατουλη.Στο χωριο του αντρα μουειχαμε μια αδεσποτη γατουλα τη Μελα,που την φροντιζε η παθερα μου πρην μερικες μερες την βρηκαμε και μαλλον καποιος εξυπνος την ειχε φολιασει.Το θεμα ειναι οτι εμειναν πισο 4 υπεροχα γατακια που συνεχιζουμε να τα φροντιζουμε.Την Μελα την αγαπουσαν ολοι παρα πολυ και τωρα σκεφτομαι να παρουμε ενα απο τα γατακια τησ στο σπιτι.Αλλα φοβαμαι τις αντιδρασεις του γατουλη και δεν ξερω πως να τους φερω ποιο κοντα.να μην εχουμε αντιζηλιες... καθε συμβουλη καλοδεχουμενη!!!!
![]() ![]() |
|
By
Louiza26
on
07-07-09, 10:30
|
Αν το καινουργιο γατακι ειναι μικρό και τα φέρεις σε επαφή σταδιακα δεν έχεις να φοβηθεις τίποτα γιατί δε θα το δει σαν απειλή.
|
|
By
Μπαγκιρα_
on
07-07-09, 10:37
|
αυτο ακπιβως φοβαμαι οτι το γατακι ειναι πολυ μικρο.... δαν θα του ειναι δυσκολο να το πεταξει απο κανενα μπαλκονι. μετα οταν θα λειπω φοβαμαι να τους αφησω μονα τους μεσα στο σπιτι...οποτε μεχρι να ξετσουμισει λιγο η μικρη ο μεγαλος θα βγαινει στη βεραντα...το οποιο ομως δεν θα του φανει ξαφνικο γιατι και τωρα εξω προτιμαει να παιζει και να κοιμαται...
![]() |
|
By
ιβανα
on
07-07-09, 10:38
|
αν δωσεις για υιοθεσια τα μικρακια και παρεις για τον μπαγκιρα μια γατουλα στην ηλικια του ?
![]() |
|
By
Μπαγκιρα_
on
07-07-09, 10:49
|
Η Μελα ηταν η λατρεμενη ολων μας ηταν υπεροχη γατουλα!!Τωρα που ειναι στην πολη των αγγελων ,εμεις θα κρατησουμε τα γατακια της για να εχουμε κατι απο αυτην,ετσι η πεθερα μου θα κρατησει 2 η κουνιαδα μου θα παρει 1 και εμεις το αλλο.Αυτος ειναι ο λογος που το περνουμε γιατι ειναι της Μελας.
![]() ![]() |
|
By
miko
on
20-01-10, 09:08
|
Συμβίωση με δύο θηλυκές γατούλες;;;
παιδια εχω μια γατουλα 6 χρονων και σε 2 μερες θα φερω στο σπιτι μια μικρουλα κουκλιτσα....ειναι κ αυτη φοβιτσιαρα σαν τη δικια μου και δε ξερω πως ακριβως να χειριστω την κατασταση σε περιπτωση που η αντζελινα (η μεγαλυτερη) δειξει αντιπαθεια η ζηλεια....βοηθειστε με λιγο
![]() |
|
By
Lacrima
on
21-01-10, 02:15
|
Έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα. Έχουμε στο ίδιο σπίτι 2 γατούλια, τη Ριρή (5 ετών) και το Μίμη (1 έτους). Όσο αυτός ήταν μικρότερος, τον θεωρούσε παιδί της και τον έκανε μπάνιο όλη μέρα.
Τώρα όμως, το σκηνικό έχει αλλάξει. Μουγκρίζουν σαν τα μοσχάρια και επιτίθονται το ένα στο άλλο με μεγάλη αγριότητα. Η μεγάλη γάτα τον βλέπει ανταγωνιστικά, ζηλεύει πάρα πολύ κι όταν τον χαϊδεύουμε (και είναι πολύ χαδιάρης) μας κοιτάει με μίσος και μας γδέρνει όποτε μπορεί. Οπότε τους κρατάμε χωριστά όταν τους πιάνει η κρίση. Επίσης, όπως πολύ σωστά ανέφερε κάποιος πιο πάνω, αυτή δεν ανέχεται να πάει στην ίδια τουαλέτα με τον άλλον, οπότε πάει στο σιφώνι της τουαλέτας και κάνει τη δουλειά της. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτά; Θέλουμε να είναι αγαπημένα!! ![]() |
|
By
Τ ρ α κ η ς
on
15-03-10, 18:55
|
Απάντηση: Δεύτερη γάτα στο σπίτι;
Γεια σας,
Εδω και 5 μηνες φιλο3ενω μια 7χρονη που εζησε σχεδον μονη ολα τα χρονια και καμμια ανθρωπινη επαφη..Η αλλη μου 6 χρονη και 5 χρονια μαζι και μια χαρα ημασταν.. Τωρα ομως αρχισαν τα βασανα... Η αγριουλα οπως την φωναζω κυνηγαει συνεχως την αλλη... και η καθε μια εχει ενα δωματιο και δεν κυκλοφορει στο διαμερισμα...Καμμια ιδεα καμμια τεχνικη βοη8εια κανεις???? Ε υ χ α ρ ι σ τ ω..... |
|
By
moukelis
on
15-03-10, 18:57
|
Καλησπερα.
Ειναι στειρωμενες οι γατουλες;Κυνηγα η μια την αλλη επιθετικα ή για να παιξουν;Ξαφνικα αρχισε αυτη η συμπεριφορα; |
|
By
Τ ρ α κ η ς
on
15-03-10, 19:06
|
ναι ναι στειρωμενες και οι 2 με χωριστη τουαλεττα η αγριογατα ηταν για 2 μηνες αστειρευτη.....
|
|
By
moukelis
on
15-03-10, 19:16
|
Μηπως εγινε κατι που την ενοχλησε;Μπορει και να νιωθει ακομα κυριαρχικα απεναντι στα αλλα θηλυκα του σπιτιου...
|
|
By
Τ ρ α κ η ς
on
15-03-10, 19:53
|
δοκιμασα αρκετες φορες να πλησιασουν αλλα απετυχα.... Η πρωτη μου εχει ενοχλη8ει αφανταστα με την παρουσια της αλλης ...αλλα δεν ειναι επι8ετικη απλα την φοβαται την αλλην....
|
|
By
Freya
on
16-05-10, 17:06
|
τι να κανω...δεν τα βρισκουν τα γατια μου και ολο τσακωνονται...εχω απελπιστει πια
![]() ο σανταμ(9 μηνων) δαγκωνει την ηρα (2 μηνων).πολλες φορες παιζουν αλλα μετα γινεται πιο σοβαρο...δεν μπορω να τα αφησω μονα τους,φοβαμαι.... απο την αλλη φοβαμαι οτι ο σανταμ τσαντιζεται μαζι μου που προστετευω τη μικρη...θα τα βρουν?ποτε?τι να κανω? |
|
By
moukelis
on
16-05-10, 17:18
|
Εγω θα ελεγα να μην επεμβαινεις για να τα βρουν μονα τους...δεν βλεπω να βοηθα το οτι επεμβαινεις.
|
|
By
Freya
on
16-05-10, 17:26
|
και τι να κανω ρε δωρα,να αφησω να τη δαγκωνει και να σκουζει?φοβαμαι μην παθει και τιποτα γιατι (εμενα τουλαχιστον) δαγκωνει δυνατα....
στεναχωριεμαι πολυ.... |
|
By
moukelis
on
16-05-10, 17:35
|
Τους εκανες περιοδο προσαρμογης;Εγω θα ελεγα να τους βαζεις μαζι οταν εισαι κι εσυ μαζι κι αν βλεπεις και ξεφευγουν τα πραγματα να παιζεις μαζι τους για να ασχολουνται με το παιχνιδι κι οχι με δαγκωνιες.
|
|
By
Freya
on
16-05-10, 17:42
|
για 3-4 μερες ειχα τη μικρη στο μπαλκονι και ο σανταμ μεσα και βλεποντουσαν απο το τζαμι,τους εφενα και σε επαφη...μετα η μικρη γκρινιαζε να μπει μεσα και την εδραιωσα...
δεν καταλαβαινω τι κανουν...τωρα η μικρη κοιμαται διλπα μου στον καναπε,ανεβηκε και ο σανταμτην εγλειψε λιγο και μετα αρχισε να την δαγκωνει και αντε παλι να φωναζει το μικρουλι.... τωρα κοιμουνταο διπλα διπλα.... |
|
By
moukelis
on
16-05-10, 17:56
|
Μηπως ακομα δεν του εχουν φυγει οι ορμες;Εγω οπως σου ειπα πιστευω οτι κανεις χειροτερα τα πραγματα με το να επεμβαινεις,στη θεση σου θα εμπαινα στη μεση μονο αν κινδυνευε η σωματικη ακεραιοτητα καποιου.
|
|
By
Freya
on
16-05-10, 18:04
|
ειναι 5 μηνες που στειρωθηκε,λες να εχει ακομα ορμες?γιατι μυριζει τον ποπο της...
προσπαθω να μην επεμβαινω δραστηκα,οταν τα ακουω να μαλωνουν κανω εναν εντονο θορυβο,παλαμακι,κερματα κλπ.... να δω τι θα κανω το σ/κ που θα λειπω.... ![]() |
|
By
moukelis
on
16-05-10, 18:06
|
Μπορει,ποτε δεν ξερεις...Μην επεμβαινεις καθολου,ουτε με θορυβο,θα βρουν τις ισορροπιες τους.
|
|
By
tzoutzou
on
16-05-10, 18:40
|
Στανταρ θα τα βρουν!!!!!Εδω τα βρηκε η Leia η στριμμενη με τον Αχιλλεα....Βεβαια δεν τον αγαπαει και τρελα,αλλα αυτος επεσε θυμα της ομοφριας της και ο,τι και να του κανει το δεχεται!!!
Η Σημελα της αδερφης μου οταν ηταν μικρη,φιλοξενηθηκε ενα διαστημα απο την Αφροδιτη με το Μικοτο(αλλος μπλε αυτος).Ενω τσιριζε και εσκουζε καθε φορα που την ακουμπουσε,εντουτοις ολο τον τσιγκλαγε να παιξουν!!!! Νομιζω οτι η Ηρα απλως προσπαθει να εδραιωσει τη θεση της στο σπιτι και,σαν θυληκο που ειναι,ειναι πιο διεκδικιτικη απο τον Σανταμ... Υπομονη θελει και οχι πολλες επεμβασεις.Και παρε και ενα λειζερακι..και καθε φορα που θα ακους τσιριγματα χρησιμοποιησε το για να τους αποσπασεις την προσοχη.. |
|
By
Freya
on
16-05-10, 18:53
|
ακριβως ετσι γινεται και με την ηρα!!!! ελπιζω να τα βρουν τελικα γιατι στεναχωριεμαι....εφερα τη μικρη για να τουκανει παρεα,κι οχι για να νοιωθουν και τα δυο αβολα!!! |
|
By
tzoutzou
on
16-05-10, 18:56
|
Να δεις που σε καμια βδομαδα ηδη θα ειναι ολα πολυ καλυτερα!!!Αφου κοιμουνται διπλα διπλα και ο Σανταμ την πλενει,θα τον συνηθισει η μικρη.Ειναι και τα δυο μικρα σε ηλικια και αυτο ειναι νεγαλο πλεονεκτημα...
|
|
By
Freya
on
16-05-10, 19:03
|
ναι την πλενει την ωρα που κοιμαται...και μετα της παταει και μια δαγκωνια και ξεκιναει η μαχη!!!
τεσπα,ευχαριστω για τις συμβουλες και πιστευω οτι εχεις πεσει μεσα ![]() κι εγω που νομιζα οτι ο βλακας θα κανε κρα για παρεα... |
|
By
tzoutzou
on
16-05-10, 19:09
|
Μωρε κρα κανει αλλα η αλλη το παιζει δυσκολη κι αυτος δεν ξερει πως να της φερθει...Ετσι δοκιμαζει τα ορια της για να δει μεχρι που και τι τον παιρνει να κανει.Για να τη γλειφει τοσο νωρις,την εχει ηδη αγαπησει!!!!Εγω ζω ακομα για τη στιγμη που θα δω τη Leia να πλενει τον Αχιλλεα και ειναι μαζι 4μιση μηνες....
|
|
By
Freya
on
16-05-10, 19:23
|
4,5 μηνες ε?ο Αχιλλεας την πλενει?εκεινη το παιζει δυσκολη?
τελικα ειναι σαν κι εμας...αλλους συμπαθουν κι αλλους αντιπαθουν ![]() μακαρι να τα βρουν γιατι φοβαμαι οτι θα της κανει καμια ζημια ετσι οπως τη δαγκωνει... |
|
By
tzoutzou
on
16-05-10, 19:30
|
4μιση μηνες!!!!!!Ο Αχιλλεας την πλενει καθε μερα απο 5-10 λεπτα,μεχρι να της τη βιδωσει αυτηνης και να του πατησει μια δαγκωνια,να φυγει,ή να του κανει χου και να φυγει...Αυτη δεν το παιζει απλως δυσκολη,ΕΙΝΑΙ δυσκολη!!!Και τοσο που τον εχει δεχτει εμενα μου φτανει και μου περισσευει!!Δεν το περιμενα ποτε οτι η Leia θα αφησει αλλο γατι να την πλυνει εστω και τοσο!!!!Τωρα απλως ζω για τη στιγμη που γινει και το αντιστροφο(αν και δε νομιζω να γινει αυτο ποτε αλλα λεμε τωρα)
|
|
By
SofiaV
on
16-05-10, 19:39
|
Βρε μην αγχώνεσαι. Όταν ήρθε η Σημέλα στο σπίτι και είχα τον Τρούφα (τότε ο Τρούφας ήταν 5μηνών και η Σημέλα 3 και σημείωση οτι το σπίτι είναι 33 τετραγωνικά χωρίς πόρτες στα δωμάτια) έλεγα οτι θα τα σφάξω και τα 2. Δεν τ άντεχα!!! Η Σημέλα γκρίνιαζε συνέχεια... και οταν λέω συνέχεια εννοώ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ότι ώρα νάναι. Μια μιση εβδομάδα δεν κοιμόμουνα καλά. Και τότε έλειπα από το σπίτι αρκετές ώρες όπως και τώρα.
Όσπου κάποια στιγμή, αν θυμάμαι καλά περίπου μιάμιση εβδομάδα, τα βρήκαν και τώρα δεν μπορούν χώρια. Και ο Τρούφας ακόμα και τώρα κάνει οτι και ο Σαντάμ, πάει ρίχνει δυο γλιψιές στην Σημέλα και μετά αρχίζει και την δαγκώνει αυτή γκρινιάζει, οταν δεν θέλει, και φευγει. Άλλες φορές αρχίζουν και παλευουν και να τρέχουν σε όλο το σπίτι!! Ο Σαντάμ παρέα θέλει αλλά πρέπει να δει μέχρι που τον παίρνει να την δαγκώνει. Δε νομίζω οτι έχεις τρομερό πρόβλημα. |
|
By
みことftw
on
16-05-10, 20:50
|
![]() ![]() Λοιπον, Αφροδιτη μου, αστους. Μην επεμβαινεις. Και εγω οταν ειχα την Σημελα, οπως σου ειπαν τα κοριτσια, εκανα πολλες μερες να κλεισω ματι γιατι φοβομουν ετσι που εσκουζε το σκασμενο οτι την σφαζει ![]() ![]() Σε αυτο εχει δικιο η Σοφια. Απλα δωσε τους χρονο. |
|
By
Freya
on
16-05-10, 21:25
|
αμην!!!!!!!!!!!
πολυ χαιρομαι με αυτα που λετε βρε κοριτσια!!!! θα κανω υπομονη μεχρι να αλληλοσυνηθιστουν ![]() επισης ελπιζω να σταματησει ο σανταμ να δαγκωνει τοοοσο δυνατα(δεν μοιαζουν μονο στην εμφανιση λοιπον με τον μικοτο ![]() τωρα ειναι μεσα και σφαζονται αλλα δεν κανω τπτ...επισης πριν η μικρουλα του δαγκωσε την ουρα και αυτος την σβερκωσε παλι ![]() ![]() |
|
By
sotiria-k
on
16-05-10, 23:45
|
τα δικα μου που απλα αγνοουν το ενα το αλλο υπαρχει πιθανοτητα να γινει τιποτα? Τα μικρα μου κανουν παρεουλα γιατι ειναι και αδερφακια αλλα ο Benny δεν τα πλησιαζει, τα αγνοει τελειως, και ειναι πανω απο μηνας που ειναι μαζι στο σπιτι ολα... Αμα ερθουν κοντα κανουν χχχχχχ και φευγουν...
![]() |
|
By
SofiaV
on
17-05-10, 08:00
|
Ε τα θέλει ο κόλος της ![]() Αστα και εσύ και κάποια στιγμή θα βρουν την ισοροπία τους. Υπάρχουν γατιά βέβαια που το ένα δεν πλησιάζει το άλλο αλλά ζουν αρμονικότατα σε ένα σπίτι. Είναι πάντως γλυκύτατα και τα 3! ![]() |
|
By
roulsydney
on
17-05-10, 08:24
|
καλημερα!Το Σάββατο βρήκαμε ένα μικρό αρσενικό πορτοκαλί φατσουλίνι κάτω απο ένα αυτοκίνητο.Πρέπει να είναι περίπου 1-2 μηνών.Το πήραμε στο σπίτι δίχως δεύτερη κουβέντα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι πρέπει να μάθει να συνυπάρχει με τον Σπίντυ.Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!!
|
|
By
moukelis
on
17-05-10, 08:29
|
Καλως το δεχτηκατε Βαρβαρα!
Σιγα σιγα,ασε τους να εχουν επαφη πισω απο καποιο τζαμι,ή ανταλλαζε τις κουβερτουλες τους.Θα σου δειξουν απο μονοι τους ποτε ειναι ετοιμοι να συναντηθουν. |
|
By
roulsydney
on
17-05-10, 08:33
|
Δωράκι μου ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Απλά φοβάμαι την διαφορά ηλικίας που έχουν.....Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής απο πλευράς του Σπίντυ κυρίως? |
|
By
moukelis
on
17-05-10, 08:40
|
Φυσικα και υπαρχει,κι εγω σε διαφορετικες ηλικιες και περιοδους τα πηρα τα δικα μου και μια χαρα προσαρμοστηκαν.Εξαλλου ο Σπιντυ ειναι μια χαρα κοινωνικος γατουλης.
![]() |
|
By
roulsydney
on
17-05-10, 08:45
|
Μακάρι μωρέ να τα βρούν!Ο μικρούλης άλλωστε είναι τσαμπουκάς ![]() |
|
...με πολλούς φίλους