Το MyCat είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 154,603 εγγεγραμμένα μέλη και 713,905 μηνύματα σε 22,630 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το MyCat άλλα 736 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο MyCat.

Εγγραφή Βοήθεια

Κλειστό Θέμα

Το παρόν θέμα είναι κλειδωμένο! Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε αυτό.

Διακοπές και ζώα

Διακοπές και ζώα
Διακοπές και ζώα
Δημοσιεύτηκε από Όλγα Veggie
09-06-06
Διακοπές και ζώα

Η γάτα δένεται πολύ με το χώρο της και οι αλλαγές δεν της είναι ευχάριστες, γι? αυτό, αν πρόκειται να λείψετε λίγες ημέρες μόνο, είναι προτιμότερο να βρείτε κάποιον που θα την προσέχει στο σπίτι, θα της αλλάζει το χώμα τακτικά και θα της βάζει φρέσκο νεράκι και φαγητό. Αντίθετα, ο σκύλος υποφέρει όταν αποχωρίζεται το αφεντικό του και δεν μπορεί να μείνει πολλές ώρες μόνος του, αφού πρέπει να βγαίνει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για τις ανάγκες του. Αν λοιπόν δεν είναι εφικτό να πάρετε το κατοικίδιό σας μαζί στις διακοπές, φροντίστε εγκαίρως να βρείτε το κατάλληλο μέρος για να το αφήσετε όσο εσείς θα λείπετε. Πριν αποφασίσετε, ρωτήστε φίλους σας που έχουν ζώα αν έχουν δοκιμάσει κάποια πανσιόν και αν έμειναν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία. Απαραίτητο επίσης είναι να επισκεφθείτε μερικά «ξενοδοχεία ζώων», κατά προτίμηση μαζί με το κατοικίδιό σας. Ρωτήστε αν έχουν άδεια λειτουργίας από την Κτηνιατρική Υπηρεσία της Νομαρχίας, ελέγξτε την καθαριότητα και τη θερμοκρασία των χώρων διαβίωσης, τους χώρους για τρέξιμο και για παιχνίδι, το προσωπικό κ.λπ. και ρωτήστε τι περιλαμβάνεται στην τιμή. Ρωτήστε επίσης αν αναλαμβάνουν να μαγειρεύουν σε περίπτωση που το ζωάκι σας θέλει να τρώει κάτι ιδιαίτερο.

Έχετε υπόψη ότι το κατοικίδιό σας πρέπει να έχει κάνει όλα τα εμβόλια και να έχει αποπαρασιτωθεί. Μην αφήσετε το ζώο σας σε μια άγνωστη πανσιόν για μεγάλο χρονικό διάστημα από την πρώτη κιόλας φορά γιατί μπορεί να σας περιμένει κάποια δυσάρεστη έκπληξη όταν επιστρέψετε. Είναι προτιμότερο να κάνετε στην αρχή μερικές δοκιμές μικρής διάρκειας, που θα το βοηθήσουν να συνηθίσει στο καινούριο περιβάλλον, ενώ εσείς θα ελέγξετε αν το ζωάκι σας είναι ευχαριστημένο από τη φροντίδα που του παρέχεται. Τέλος, αφήστε στον υπεύθυνο της πανσιόν τα τηλέφωνά σας και τα τηλέφωνα του κτηνιάτρου που το παρακολουθεί καθώς και τα τηλέφωνα κάποιου φίλου που θα βρίσκεται στην περιοχή σε περίπτωση ανάγκης.

Τιμές
Για σκύλους θα πληρώσετε ανάλογα με το μέγεθός τους 15-20 ευρώ την ημέρα, ενώ για γάτες 7-15 ευρώ την ημέρα. Oι τιμές μειώνονται σε περίπτωση διαμονής μεγαλύτερης διάρκειας ή αν αφήσετε περισσότερα από ένα ζώα.

Ενδεικτική λίστα πανσιόν φιλοξενίας μικρών ζώων
 • «Αvra Farm», Κυριάκος Αβραμίδης, 72ο χλμ. Εθνικής Oδού Αθηνών - Λαμίας, τηλ.: 210-2527551, www.avra.com.gr.
 • «Kraft Hill», Βασίλης Κουνέλας, Μπριζακούκι, Αυλώνα Αττικής, τηλ.: 22950-29939, 210-8049444, 6932359616, www.krafthill.gr.
 • «Marathon Land», Βασίλειος Μπαλάκας, 37ο χλμ. Μαραθώνος, Μαραθώνας, τηλ.: 22940-56420.
 • «Pallini Kennels», Dr Εμμ. Μιντσίδης, 19ο χλμ. Μαραθώνος, Παλλήνη Αττικής, τηλ.: 210-6039351, 210-6038800.
 • «Stardogs», Γιάννης Αραχωβίτης, Κάμπος Παιανίας, μεταξύ Σπάτων και Παιανίας, τηλ.: 210-6029053, www.stardogs.gr.
 • Στέλιος Μαθάς, περιοχή Προφάρτα, Καλύβια Αττικής, τηλ.: 22920-24928, 6944916329.
 • «Pet Smart Hotel», Βασιλική Παναγοπούλου, Δρέπανο Πατρών, τηλ.: 2610-994483, 6936803141.
 • Σταθμός Μέριμνας Ζώων Πανεπιστημίου Πατρών, τηλ.: 2610-996200, 2610-996482.
 • Ψυχάρης, Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, τηλ.: 27410-49600.
 • Κτηνιατρείο Χατζηνάκου, Παντελής Χατζηνάκος, Αλλατίνη 9 & Νίκης 1, Τέρμα Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-306642.
 • Ελένη Παλάγκα, φροντίδα ζώων στο σπίτι, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 6944809642.
 • «Piero», Αθάνατοι, Ηράκλειο Κρήτης, τηλ.: 2810-542691, 2810-233915, 6945655912, www.piero.gr.
Δημοσιεύτηκε από
Το avatar του χρήστη Όλγα Veggie
Περιβόητο Μέλος
Εγγραφή: 21-02-2006
Μηνύματα: 1,322

Εργαλεία Θεμάτων

5 most read άρθρα
References
Περιοδικό «Tαχυδρόμος» Tεύχος 329
  #1  
By yasmin1gr on 18-11-06, 01:47
Για να ταξιδέψετε μαζί με το κατοικίδιό σας, πρέπει να κάνετε αίτηση μεταφοράς του κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας. Αν η κράτηση του εισιτηρίου σας γίνει από το site της Aegean, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων Εισιτηρίων στο 801 11 20000 για να ενημερώσετε την Aegean Airlines για τη μεταφορά του κατοικίδιου σας.
Δικαιούστε να μεταφέρετε ένα μόνο κατοικίδιο, σκύλο ή γάτα, τοποθετημένο σε ειδικό κλουβί το οποίο πρέπει να έχετε προμηθευτεί οι ίδιοι. Οι διαστάσεις δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 45εκ. μήκος x 23εκ. ύψος x 35εκ. πλάτος. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 κιλά, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά του αποτελεί η επίδειξη του βιβλιάριου υγείας του στο check-in. Όλα τα υπόλοιπα είδη ζώων, καθώς και σκύλοι και γάτες άνω των 8 κιλών, μεταφέρονται μόνο στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών ακολουθώντας την ανάλογη διαδικασία κράτησης*. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη μεταφορά ζώου, εκτός από σκύλους και γάτες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων Εισιτηρίων στο 801 11 20000.
Για δρομολόγια εσωτερικού επιβαρύνεστε με ?4 για τη μεταφορά του κατοικίδιού σας στη καμπίνα. Για τη μεταφορά του κατοικίδιού σας στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών η χρέωση είναι ?4 συν ?2 για κάθε επιπλέον κιλό.
Για δρομολόγια εξωτερικού επιβαρύνεστε για κάθε κιλό με το 1,5% του δημοσιευμένου ναύλου της IATA τόσο για τη μεταφορά κατοικίδιού σας στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών όσο και για τη μεταφορά του στην καμπίνα.
Εκπαιδευμένοι σκύλοι-οδηγοί (συνοδοί επιβατών με προβλήματα όρασης και ακοής) δεν επιβαρύνονται με καμία χρέωση, πρέπει όμως να δηλωθούν κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

* Η μεταφορά κατοικίδιων στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών πραγματοποιείται μόνο στα αεροσκάφη τύπου Boeing.
  #2  
By anabou on 18-11-06, 11:56
Είναι σίγουρο ότι είναι μέχρι 8 κιλά το βάρος του ζώου που μπορείς να πάρεις μαζί μέσα στο αεροσκάφος, εγώ νόμιζα ότι ήταν 5; Γιατί αν είναι έτσι δεν με άφησαν να πάρω τον Σάκη μαζί μου για μερικά γραμμάρια; Έλεος! Επίσης έχει τύχει να μεταφέρω και 2 γάτες με το αεροπλάνο αλλά δεν μου είπαν τίποτα. Βέβαια ο Σάκης πήγε αναγκαστικά στην μπαγκαζιέρα. Αν δε τα παραπάνω ισχύουν όντως μόνο για την Aegean δεν ξαναταξιδεύω με ολυμπιακή. Τώρα που το σκέφτομαι και οι δύο φορές που αναγκάστηκα να τον δώσω με ολυμπιακή ήταν!
  #3  
By catman on 06-02-07, 03:50
ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ

Το να φύγει κάποιος διακοπές όταν έχει κατοικίδιο, προϋποθέτει οργάνωση και προετοιμασία έτσι ώστε αυτή η περίοδος χαλάρωσης να περάσει χωρίς προβλήματα για εσάς και τον μικρό σας σύντροφο.
Η γάτα είναι ένα ζώο που δένεται με τον χώρο του. Διαταράσσεται αρκετά από οποιαδήποτε αλλαγή περιβάλλοντος. Εάν λείψετε για μία μικρή περίοδο, είναι λοιπόν προτιμότερο να βρείτε κάποιον να έρχεται καθημερινά στο σπίτι σας τακτικά και να την φροντίζει.
Ο σκύλος από την φύση του δένεται με το αφεντικό του. Αντίθετα με την γάτα, βιώνει σχετικά άσχημα τον χωρισμό από τον ιδιοκτήτη του, και δεν μπορεί να αφήνεται μόνος και έγκλειστος ούτε για λίγες μέρες ή πολλές ώρες. Έχει ανάγκη να βγαίνει τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα για βόλτα για τις ανάγκες του. Εσείς θα κρίνετε εάν ο τύπος των διακοπών που προβλέψατε είναι κατάλληλος για το ζώο σας, ή εάν είναι προτιμότερο να το κρατήσει κάποιος φίλος σας ή να το αφήσετε σε πανσιόν φιλοξενίας.


Ταξίδι με το κατοικίδιο σας
Πριν την αναχώρηση, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι το ξενοδοχείο ή το κάμπινγκ που πηγαίνετε δέχεται κατοικίδια και κάτω από ποιες προϋποθέσεις. Διευκρινίστε ότι θα έχετε ένα κατοικίδιο μαζί σας την στιγμή που θα κάνετε την κράτησή σας.

Αυτοκίνητο

Σκύλος – θα πρέπει να βρίσκεται κατά προτίμηση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου (ποτέ στο πορτμπαγκάζ). Κάντε μία στάση κάθε δύο ώρες, σε κάποιο ήσυχο μέρος, για να πιει νερό, να ξεμουδιάσει και να κάνει τις ανάγκες του. Εάν δεν είναι συνηθισμένος στο αυτοκίνητο, να είστε ποιο προσεκτικοί, ιδίως όταν ανοίγετε την πόρτα, και τον κρατάτε πάντα με λουρί, για να μην σας φύγει.


Γάτα – θα πρέπει να βρίσκεται πάντα σε ένα κλουβί για την δική σας και την δική της ασφάλεια, εφοδιασμένο με την άμμο της ή με εφημερίδες και φρέσκο νερό. Μην ανοίξετε ποτέ το κλουβί, ιδίως εάν οι πόρτες ή τα παράθυρα είναι ανοικτά γιατί μπορεί να σας φύγει.
Μην αφήνετε ποτέ το κατοικίδιό σας μόνο στο αυτοκίνητο ούτε για λίγη ώρα, ακόμα και με τα παράθυρα ανοικτά ή σε σκιά. Πολλά σκυλιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από θερμοπληξία. Σε περίπτωση καύσωνα, φτιάξτε του μία σκιά και βρέχετέ το συχνά κατά το ταξίδι για να δροσίζεται.
Αεροπλάνο
Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες δέχονται τα ζώα. Οι γάτες και τα σκυλιά μικρού μεγέθους μπορούν να ταξιδέψουν σαν χειραποσκευή μαζί σας, μέσα σε κλουβί. Τα σκυλιά μεγαλύτερου μεγέθους ταξιδεύουν σε κλουβί με τις αποσκευές. Επικοινωνήστε με την εταιρία για να πληροφορηθείτε για τις τιμές και τις προϋποθέσεις ταξιδιού. Να ξέρετε ότι το αεροπλάνο είναι το ποιο ακριβό μέσω μεταφοράς για τα κατοικίδια.

Τρένο
Θεωρητικά τα κατοικίδια δεν μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σας στο βαγόνι, ακόμα και εάν είναι μικρού μεγέθους και μέσα σε κλουβί. Μερικές αμαξοστοιχίες είναι εφοδιασμένες με ειδικά κλουβιά για την μεταφορά των ζώων και η τιμή αντιπροσωπεύει το 50% ενός κανονικού εισιτηρίου. Επικοινωνήστε με τον Ο.Σ.Ε. για πληροφορίες και κρατήσεις (τηλ. 1110).

Πλοίο
Σε γενικές γραμμές, οι ακτοπλοϊκές εταιρίες δέχονται τα κατοικίδια δωρεάν. Θα πρέπει να βρίσκονται στα ειδικά κλουβιά μεταφοράς, στο κατάστρωμα του πλοίου. Επισημάνουμε ότι τα «δελφίνια» δεν έχουν τέτοια κλουβιά. Παρόλα αυτά, γάτες και μικρόσωμα σκυλιά μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σας, στο κλουβάκι τους. Σε κάθε περίπτωση, είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε με την εταιρία για περισσότερες διευκρινήσεις.

Αποφεύγετε να δίνετε υπερβολική ποσότητα τροφής στο σκύλο ή την γάτας σας πριν την αναχώρηση και μην ξεχνάτε να τους δίνετε συχνά νερό. Εάν είναι δυνατόν, μην επιβάλετε σε ζώα άρρωστα, πολύ μικρής ή μεγάλης ηλικίας, ταξίδια μεγάλης διάρκειας.

Νομοθεσία/κανόνες για την παρουσία σκύλων στις παραλίες
Αντίθετα με την κοινή αντίληψη, να ξέρετε ότι οι σκύλοι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην παραλία, εκτός εάν υπάρχει πινακίδα του Δήμου ή Νομαρχίας που να υποδεικνύει το αντίθετο. Εάν δεν υπάρχει απαγορευτική πινακίδα, τότε ο σκύλος σας μπορεί να σας ακολουθήσει στην παραλία. Υπενθυμίζουμε όμως, ότι σύμφωνα με την νομοθεσία (Ν. 3170/03), τα σκυλιά πρέπει να είναι με λουρί ή ελεγχόμενα δίπλα στον κάτοχό τους, σε όλους τους δημόσιους χώρους, και να μην δημιουργούν φασαρία.
Μαζεύουμε τα περιττώματα του σκύλου μας. Είναι μία πράξη σεβασμού προς τους συμπολίτες μας, αλλά και απαίτηση από τον Νόμο 3170/03.
Ο ήλιος δεν κάνει καλό στον σκύλο σας. Προβλέψτε οπωσδήποτε μία θέση κάτω από την ομπρέλα σας, καθώς και ένα μπολάκι με κρύο νερό.
Φύλαξη κατοικίδιων
Πανσιόν ζώων – υπάρχουν πολλές πανσιόν για την φύλαξη του σκύλου ή της γάτας σας. Είναι καλύτερο να επισκεφτείτε μερικές από αυτές (κατά προτίμηση και με το ζωάκι σας) έτσι ώστε να διαλέξετε αυτήν που προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες και την ανάλογη τιμή. Ελέγξτε την καθαριότητα των χώρων διαβίωσης, τους χώρους για τρέξιμο, την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, το υπεύθυνο και φιλόζωο προσωπικό, κλπ. Ρωτήστε φίλους που έχουν κατοικίδια αν έχουν δοκιμάσει κάποια πανσιόν και έμειναν ευχαριστημένοι.

Για σκύλους οι τιμές κυμαίνονται από €15 έως €20 την ημέρα.
Για τις γάτες οι τιμές κυμαίνονται από €10 έως €15 την ημέρα.

Οι παραπάνω τιμές μπορούν να μειωθούν σε περίπτωση διαμονής μεγάλης διάρκειας ή εάν πρόκειται για παραπάνω από ένα ζώο. Σε κάθε περίπτωση, κάντε τις κρατήσεις τουλάχιστον δύο μήνες πριν, εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε θέσεις. Αποφύγετε να αφήσετε το ζώο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μία άγνωστη πανσιόν από την πρώτη φορά. Εάν μπορείτε, κάντε δοκιμές μικρής διάρκειας.
Αφήστε στον υπεύθυνο της πανσιόν τα τηλέφωνά σας, τα τηλέφωνα του κτηνιάτρου που παρακολουθεί το ζώο και ένα τηλέφωνο φίλου που θα βρίσκεται στην περιοχή, για περίπτωση ανάγκης. Έχετε υπόψη ότι το ζώο πρέπει να έχει κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια και να έχει αποπαρασιτωθεί.
Ενδεικτική λίστα με ορισμένες πανσιόν φιλοξενίας αναγράφονται στο τέλος του φυλλαδίου.
Εγκατάλειψη: μία ανεύθυνη ενέργεια που τιμωρείται από τον νόμο
Κάθε χρόνο, πάρα πολλά σκυλιά και γατιά εγκαταλείπονται βάρβαρα την στιγμή των διακοπών από τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες τους. Αυτές οι εγκαταλείψεις είναι, εν μέρει, ο λόγος ύπαρξης των αναρίθμητων αδέσποτων στους δρόμους της χώρας μας, που επιπλέον, αναπαράγονται συνεχώς, καθώς συνήθως δεν είναι στειρωμένα. Στο σοκ που παθαίνει το ζώο από το χάσιμο του αφεντικού του, προστίθεται ο φόβος και η αδυναμία επιβίωσης από μόνο του. Η εγκατάλειψη είναι μία βέβαιη καταδίκη σε θάνατο. Η εγκατάλειψη ζώου είναι αδίκημα και τιμωρείται με χρηματικές ποινές έως € 1500 ή/ και εξάμηνη φυλάκιση (Ν. 3170/03).
Απώλεια
Σε περίπτωση απώλειας, η σήμανση είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε το ζώο σας. Σας προτείνουμε να βάλετε ταυτότητα στο περιλαίμιο του, με την διεύθυνση σπιτιού και το τηλέφωνό σας, κατά προτίμηση κάποιο κινητό για την περίπτωση που είστε διακοπές, ή, εάν δεν έχετε κινητό, την διεύθυνση διαμονής σας.
Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τον νόμο το ζώο σας πρέπει να σημανθεί με ειδικό μικροτσίπ, από τον εκάστοτε κτηνίατρό σας. Το μικροτσίπ τοποθετείται ανώδυνα, είναι ασφαλές για το ζώο σας και σε πολλές περιπτώσεις βοήθησε να βρεθούν ζώα που χάθηκαν.
ενδεικτικη λίστα πανσιόν φιλοξενίας

Στέλιος Μάθας, Λαύριο, 6944-916329
Γιάννης Αραχοβίτης, Παιανία, 6945954564
Pallini Kennels, Παλλήνη, 6978307484
Skilton Hotel, Θεσσαλονίκη, 6944-570336
Σταθμός Μέριμνας Ζώων Πανεπιστημίου Πατρών, 2610996200, 2610996482
Pet Smart Hotel, Πάτρα, 6936803141
  #4  
By strayshelp on 05-07-07, 15:20
απ

Πάντως η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ δεν επιτρέπει ΚΟΥΝΕΛΙΑ!Μίλησα σήμερα για να πάρω μαζί μου το κουνελάκι μου,1,5 κιλού και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ λέει-δεν θεωρούνται κατοικίδια!

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!!!

Μου είπαν να το στείλω ως εμπορευμα μέσω του αερδρομίου,αλλά δε σφάξανε,που θα βάλω μικρό ζωάκι στις αποσκευές..

κλειάνναΑρχική Δημοσίευση από yasmin1gr
Για να ταξιδέψετε μαζί με το κατοικίδιό σας, πρέπει να κάνετε αίτηση μεταφοράς του κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας. Αν η κράτηση του εισιτηρίου σας γίνει από το site της Aegean, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων Εισιτηρίων στο 801 11 20000 για να ενημερώσετε την Aegean Airlines για τη μεταφορά του κατοικίδιου σας.
Δικαιούστε να μεταφέρετε ένα μόνο κατοικίδιο, σκύλο ή γάτα, τοποθετημένο σε ειδικό κλουβί το οποίο πρέπει να έχετε προμηθευτεί οι ίδιοι. Οι διαστάσεις δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 45εκ. μήκος x 23εκ. ύψος x 35εκ. πλάτος. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 κιλά, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά του αποτελεί η επίδειξη του βιβλιάριου υγείας του στο check-in. Όλα τα υπόλοιπα είδη ζώων, καθώς και σκύλοι και γάτες άνω των 8 κιλών, μεταφέρονται μόνο στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών ακολουθώντας την ανάλογη διαδικασία κράτησης*. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη μεταφορά ζώου, εκτός από σκύλους και γάτες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων Εισιτηρίων στο 801 11 20000.
Για δρομολόγια εσωτερικού επιβαρύνεστε με ?4 για τη μεταφορά του κατοικίδιού σας στη καμπίνα. Για τη μεταφορά του κατοικίδιού σας στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών η χρέωση είναι ?4 συν ?2 για κάθε επιπλέον κιλό.
Για δρομολόγια εξωτερικού επιβαρύνεστε για κάθε κιλό με το 1,5% του δημοσιευμένου ναύλου της IATA τόσο για τη μεταφορά κατοικίδιού σας στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών όσο και για τη μεταφορά του στην καμπίνα.
Εκπαιδευμένοι σκύλοι-οδηγοί (συνοδοί επιβατών με προβλήματα όρασης και ακοής) δεν επιβαρύνονται με καμία χρέωση, πρέπει όμως να δηλωθούν κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

* Η μεταφορά κατοικίδιων στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών πραγματοποιείται μόνο στα αεροσκάφη τύπου Boeing.

Χρήστες

 • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
   
 • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
  Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

 • Παρόμοια Θέματα
  • Διακοπές με το σκύλο μας - Από ιωάννα-μπιάνκα
   Το θέμα έχει λάβει 3 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Άλλα ζωάκια.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 03-09-10 στις 12:37.
  • Πάω για διακοπές !!! - Από ΛΟΛΑ18872
   Το θέμα έχει λάβει 4 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Γενική συζήτηση.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 20-09-09 στις 19:28.
  • Διακοπές 2007 - Από Lady
   Το θέμα έχει λάβει 33 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Γενική συζήτηση.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 05-07-07 στις 14:20.
  • Διακοπές! - Από Elrik
   Το θέμα έχει λάβει 80 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Γενική συζήτηση.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 14-09-06 στις 12:18.
  • Οι διακοπές του Κimi - Από Amelie
   Το θέμα έχει λάβει 12 απαντήσεις και βρίσκεται στην κατηγορία Ιστορίες.
   Το τελευταίο του μήνυμα δημοσιεύτηκε 29-08-06 στις 14:57.
 • Προηγούμενο Θέμα Επόμενο Θέμα

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους