Καλλημερα σε ολους τους γατοφιλους και τις γατοφιλες.....

Εχω μια απορια.....
Πριν 2 εβδομαδες, εφερα σπιτι ενα μικρο γατακι
https://www.youtube.com/watch?v=9MiPP3NZomE (αγορακι απ'οτι αποδειχτηκε),το οποιο βρεθηκε απο φιλο σε καδο απορριματων μαζι με αλλα 2 . Προφανως καποιος αναξιος να λεγεται ανθρωπος τα ειχε πεταξει εκει.

Τελικα εγω πηρα το ενα και τα αλλα 2 ιοθετηθικαν απο 2 φιλες μου που εψαχναν για γατι ουτος η αλλως οποτε :up: Τα σωσαμε :up:
Το προβλημα τωρα ειναι το εξης:
Το ενος μηνος γατακι μου εχει αρχισει να περιφερεται ελευθερο μεσα στο σπιτι (το οποιο ειναι διαμερισμα πρωτου οροφου) αλλα και εξω στο μπαλκονι, το οποιο εχει καγκελα και παρα πολλες φορες εχω δει το γατακι να εχει βγαλει το κεφαλακι του εξω και να κοιταζει.
Οπωσ καταλαβενετε φοβαμαι μην μου πεσει κατω

γιατι δεν ξερω κατα ποσσο τα γατακια αυτης της ηλικιας εχουν την αισθηση του κινδυνου

Φυσικα το οτι οταν το γατακι βρισκεται στο μπαλκονι το επιτηρω συννεχεια δεν αποτελει λυση στο προβλημα γιατι φοβαμαι μηπως κατι μου αποσπασει την προσοχη και παθω καμια λαχταρα

. Φυσικα οταν λειπω απο το σπιτι, η μπαλκονοπορτα κλεινει και το γατακι ειναι μεσα στο σπιτι

Σκευτηκα να τοποθετησω αυτο το πλεγμα που βαζουν σαν προστασια για τα παιδια ομως...αυτο δεν αποτελει εμποδιο για ενα ζωο που σκαρφαλωνει σε οτιδηποτε μπορει να στερεωσει τα κοφτερα του νυχια

Παρακαλω για τις ιδεες σας.
Ευχαριστω προκαταβολικα

...με πολλούς φίλους