H Selina Kyle Ψιτ ξαφνιασμένο μουτράκι! Αγάπη μου! έγραψε στις 19:50, 16-02-11:
Ο Disney μου ζυγίζει 4 μιση κιλά και η κτηνίατρος μου έχει συστίσει να του δίνω 50 γρ ξηρή τροφή και ένα sachet υγρή ημερησίως. Θα προτιμούσα να αυξήσω την υγρή τροφή για να παίρνει περισσότερα υγρά όπως μου σύστησε γνωστή Βρετανίδα Cat behaviour consellor αλλά είναι δυστυχώς πολύ ακριβή. (1 sachet της royal canin εδώ κοστίζει 1.30 ευρώ και εκείνο της science hills 1.10 ευρώ)
Μέχρι πρόσφατα του έδινα Royal Canin Intestinal Dry και ένα Royal Canin sachet.. έπειτα διάβασα ότι η R.C έχει βελτιωτικά γεύσης κτλ και δοκίμασα την Hills Prescription Intestinal Dry που πήρα από τη κτηνίατρο και ευτυχώς του άρεσε.. Έχω όμως πρόβλημα με την υγρή τροφή της Science Hills. Τρώει μόνο βοδινό!!! Κοτόπουλο ή ψάρια του Ωκεανού ούτε να τα φτύσει. Ψες τον άφησα νηστικό όλη μέρα και το βράδυ έριξα λίγο ζεστό νεράκι στο πιατάκι του μπας και ενδυναμωθεί η μυρωδιά και δελεαστεί... έφαγε μερικές μπουκιές και μετά

Δεν ξέρω τι να κάνω.. Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω αν η Hills είναι καλύτερη από την Royal Canin. Ακόμη, ποιες άλλες εταιρίες εκτός από Iams που έχω βρει παράγουν υγρή τροφή για γάτες και φυσικά ποιες είναι οι καλύτερες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους