Το θυληκο εδω και 2 εβδομαδες δεν εχει καμια βελτιωση στο ματι, ενω αρχισε να εχει προβλημα το ματι του αρσενικου.(το οποιο ηταν υγειες μεχρι προχθες.)
Ειναι μαζι μου πανω - κατω δυο εβδομαδες. Τα πηγα σε κτηνιατρο 3-4 φορες αλλα το μονο που μου ελεγε ειναι να βαλω κολληριο. Μετα μεσω τηλ μου ειπα να δινω ακουμεντιν 1ml τη μερα 1 φορα+ tobrex 2 φορες τη μερα ή μια απο 2 σταγονες στο καθε ματι.
Ειδα κ αποειδα αφου δεν εβλεπα βελτιωση πηρα αλλο κτηνιατρο τηλ προχθες και μου ειπε να ξεπλενω τα ματια με φυσιολογικο ορο, να βαζω 5-6 φορες τη μερα tobrex και αντιβιωση VIBRAMYCIN απο 0,5 ml στο καθε γατακι πρωι και βραδυ.Ειπε οτι εχουν τη νοσο αναπνευστικου. Αν δεν ειναι καλυτερα με χρι τη κυριακη να του τα παω απο εκει.
Η πρωτη κτηνιατρος ειπε οτι δε θα χασει το ματι του κανενα γατακι απο αυτο.
Τωρα ερχομαι και ρωτω, τι ειναι αληθεια και τι οχι. Ο καθε κτηνιατρος εχει διαφορετικη θεραπια.
Θα συνελθουν ποτε? Τα γατακια θελω να τα χαρισω με εχουν παρει 2 ατομα τηλ και οταν ακουν για σταγονες ειναι λες και τους λες οτι εχουν aids.
Ειναι κριμα να υποφερουν... δε ξερω τι αλλο να κανω.. με διελυσαν κ οικονομικα με αυτα τα φαρμακα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους