H nifadoulis έγραψε στις 21:34, 05-02-12:
Χρειάζομαι τη γνώμη σας για ένα θέμα που κατα την άποψη μου είναι ανεξήγητο.
Έχω μια γάτα 2,5 χρονών, είναι στειρωμένη και ζει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι.
Πριν απο 1 μήνα περίπου μάζεψα και έναν αδέσποτο γατούλη και τον έβαλα και αυτόν μέσα στο σπίτι δοκιμαστικά για να δω αν μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά. Ευτυχώς τα πήγαιναν θαυμάσια. Η μικρούλα μου τον δέχτηκε κατευθείαν, κοιμόταν μαζί, μέχρι που τον κάτσιαζε απο το πολύ το πλύσιμο που του έκανε. Για παιχνίδια δεν το συζητώ, το σπιτι ήταν σαν παιδική χαρά.
Αυτά ως προχθές που πήγα τον μικρούλη για στείρωση. Την άλλη μέρα που πήγα να τον πάρω απο τον γιατρό, με το που τον έβαλα μέσα στο σπίτι η μικρούλα τον διώχνει, τον φοβερίζει με το γνωστό χχχχχχ που κάνουν και του δίνει και καμία. Δεν κοιμάται πλέον στη φωλίτσα της γιατί πηγαίνει ο μικρούλης και γενικά συμπεριφέρεται λες και δεν τον γνωρίζει.
Επίσης να σας πω πως όταν γυρίσαμε απο το γιατρό με το αγόρι, η μικρούλα έκανε εμετό αρκετές φορές εκείνη τη μέρα κιόλας. Ίσως είναι τυχαίο, δεν ξέρω.
Τί με συμβουλεύετε να κάνω για να τα συμφιλιώσω ξανα; Τί στο καλό φταίει και δεν τον θέλει πια; Μέσα σε δώδεκα ώρες που έλειψε ο μικρούλης απο το σπίτι τί άλλαξε;
Έχει κανείς σας καμιά ιδέα;
Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να με βοηθήσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε πάνω από 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
...με πολλούς φίλους